Családi vállalkozásunk fő profilja mobilgarázsok, kisépület-rendszerek, sorgarázsok építése és kivitelezése. Épületeink funkcióikat tekintve mobilak, azaz eladhatóak, könnyedén áttelepíthetőek, így akár egy költözés során a garázs is költözhet a tulajdonosokkal.


A tapasztalat azt mutatja, hogy az egy családra eső autók száma növekedni látszik, így a házak mellé felépített tégla garázsrészek már nem elegendőek, sőt, rengeteg újonnan épülő házhoz nem készül az építkezés során garázs az autók részére. Amennyiben mégis, a kerti szerszámok, fűnyíró stb. tárolására már nincs elegendő hely. Ezért a könnyen és gyorsan telepíthető megoldásokat keresik. A standard termékválasztékunk mellett az esetek többségében egyedi garázs-megoldásokat is megvalósítunk, így a leendő garázsok a vevők igényeihez igazodva a házhoz illő formában és méretben is készülhetnek.

Az elmúlt években egyre inkább megnőtt a könnyűszerkezetes épületek felvevőpiaca. Az utóbbi pár évben teret nyertek a szendvicspanelből készült épületek a téglából készülttel szemben. Előbbire egyre nagyobb igény van. Előnyünk, hogy kizárólag minőségi alapanyaggal és minősítésekkel rendelkező termékekkel dolgozunk, amire 10 év garanciát vállalunk. Telephelyünk az ország közepén helyezkedik el, amely kiszállítás szempontjából is egy országos lefedettséget könnyedén biztosít, emellett rugalmas időben (egyeztetés után) mintaépületeink érdeklődőink számára is megtekinthetők és készséggel válaszolunk kérdéseikre.

Esztétikus és minőségi garázsok igényes vevőknek!

Áraink tartalmazzák a kulcsrakész átadást és az országos kiszállítást is, így Önt plusz költség már nem terheli.

Mi szól mellettünk?

– beszállítóinkkal együttműködve kizárólag első osztályú, minőségi anyagokkal dolgozunk
– a piacon egyedülállóan, 10 év garanciát vállalunk épületeinkre
– telephelyünkön mintaépületeink folyamatosan, rugalmas nyitvatartás mellett megtekinthetőek
– engedélyköteles épületekhez a tervdokumentációban, statikában és e-napló vezetésben együttműködünk vevőinkkel
– leellenőrizhetőek, megbízhatóak vagyunk és magyarországi telephelyen találhatnak meg minket
– több ezer referenciaépületünk van az ország egész területén, elégedett vevőink és törzsvásárlóink vannak
– nincsenek feláras színeink, a standard, széles színskálánkból minden választható
– minden esetben letisztázott árak, NINCSENEK rejtett költségeink